Actie Huis aan Huis

In samenwerking met de Gemeente Enschede doen wij mee om op een juiste manier afval te scheiden. Er verdwijnt nog teveel textiel in de grijze container en dat kost de Gemeente Enschede veel geld. Daarom doen wij mee met de actie Huis aan Huis.

Kledingzak in de brievenbus

U krijgt in maart een witte plastic zak in de brievenbus om kleding, schoenen en ander textiel in te doen. De zak wordt bij u voor de deur opgehaald. Wat kunt u kwijt in deze zak? Met name oude, versleten, kapotte kleding, schoenen en ander textiel. Kleding die niet meer in de mode is, gordijnen of vitrage. Al deze textiel zal op een juiste manier worden verwerkt en gerecycled.

Vergoeding voor de Kledingbank

Wij krijgen een vergoeding voor elke kilo die wordt binnengehaald. U steunt hiermee de Kledingbank en u werkt mee om afval op een goede manier te scheiden. Deze actie wordt jaarlijks herhaald. Wilt u tot die tijd a.u.b. uw kleding, schoeisel en textiel rechtstreeks bij onze kledingbank brengen omdat wij voor de voorraad van onze winkel hiervan afhankelijk zijn. Buiten openingstijden kunt u de zakken in de rode container naast de ingang (Kuipersdijk 375) werpen.
Alvast hartelijk dank!